Thursday, 1 December 2011

Lama nyer tak Update Blog..

Hye semua. sori la dah naik berhabuk blog ni.. hehe.. btw kalau ada sapa2 nak buat tempahan atau nak survey2 homemade choc boleh terus ke FB Lil' Moni Homemade Chocolate k sbb kat sana selalu di update.. hee.. so jangan lupa tau like  Lil' Moni Homemade Coklat Penang  .. C ya..



Sunday, 15 May 2011

2 set 24 pcs in gift box & 10 set 4pcs in gift box



 Happy Teacher's Day !!!!!

Semua Choc ni ditempah oleh Kak Ijat & Kak Ina utk cikgu di sekolah anak2 mereka bersempena hari guru.. apa2 pon tima kasih yer.. XoXo

Lagi Roses lollichoc utk hantaran

saja2 je try deco sndri.. ;p


deco by kak eina..
30 pcs roses lollichoc ni ditempah dari kak eina utk wedding adik nye. kak ina order roses shj coz bakul dia dah siap deco sndiri.. hehe btw tq kak eina..

Lollichoc untuk jualan di CICT Penang

 60 pcs Love,  XoXo & Roses Lollicoc utk jualan di CICT IT Fair baru2 ini.. alhamdulillah clear.. hehe

Orange Theme 35 pcs choc in gift box

Tempahan ni dari Ellina utk bufday best friend nyer. tqvm sis.

Friday, 29 April 2011

Thursday, 28 April 2011

Tuesday, 19 April 2011

35 pcs Terima Kasih

Choc 35 pcs in gift box ni bos marketing department Cict Penang yang order. GIft untuk JKKK Taman Tun Sardon sebab bagi guna dewan tanpa charge.. TQVM ye bos.. hehe

Wednesday, 13 April 2011

35pcs in gift box untuk penceramah JTK


 Choc ni ditempah dari majlis perwakilan pelajar CICT Penang untuk penceramah dari JTK yg dijemput utk program yang dianjurkan oleh mereka. tqvm ye adik2..

100 pcs Lollichoc Daisy + Love



Lollichoc ni di tempah dari alia utk kenduri bday dia utk budak2 katanye. x sempat nak amik pic byk2. dah packing baru amik. btw happy bufday alia n tqvm sbb order dari akak ye.. ni petikan dari FB comment alia.. hihi.. "Alia Omar- thanks kak eila. sangat cantik n sedap. bole order lg...!!! puas hati btoi" tq tau...